Wanneer we trainen, examens en andere events

Agenda

Events en inschrijven

15 juni - examen detectie

Inschrijving start 1 mei

Planning lessen

Lesgeven is onze p assie maar naast lesgeven hebben de trainers van Team Hond ook nog andere bezigheden. Daarom wijkt ons trainingsrooster soms wat af van de standaard ‘elke week les’. Hieronder vind je ons lesrooster. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Planning februari 2024
Planning maart 2024
Planning april 2024
Planning mei 2024
Planning juni 2024

Veel gestelde vragen

Hoe meld ik mij aan voor jullie lessen?

Voor onze lessen kan je je inschrijven via de mail of whats-app (06-24385527). Laat weten welke les je wilt volgen, dan maken we een afspraak

Zijn er ook examens?

Detectie examens worden een aantal keer per jaar georganiseer op een externe locatie. Voor de overige ‘takken van sport’ zijn er geen examens.

Waar vind ik de kosten van een event?

Click op het event en je wordt doorverwezen naar de bijbehorende pagina. Hier vind je meer informatie over het event, voorwaarde voor inschrijven en de kosten.

Hoe zie ik wat het event inhoudt?

Click op het event en je wordt doorverwezen naar de bijbehorende pagina. Hier vind je meer informatie over het event, voorwaarde voor inschrijven en de kosten.

Wanneer kan ik examen doen

Examens voor level 1 en 2 worden afgenomen tijdens de lessen. Vanaf level 3 kan jij je inschrijven voor examens op andere locaties.

Ik ben geen cursist van Team hond, kan ik inschrijven voor events?

Ja dat kan zeker. Heel erg leuk zelfs! Lees wel de voorwaarden van het event, soms kan het zijn dat wij voorwaarden stellen aan jouw inschrijving of hebben we meer informatie van je nodig. Uiteraard hebben cursisten van Team Hond voorrang.

Overige informatie

KvK-nummer: 83555633

BTW-nummer: NL003839558B10

IBAN: NL45RABO0311110061

BIC: RABONL2U