Een leuke activiteit plannen of een activiteit uitproberen?

Workshops

Een workshop voor jouw vereniging, nest reunie, gezellige hondenvrienden uitje of gewoon een voor jezelf inplannen? Bij ons op het juiste adres!

Workshops

Regelmatig proberen we workshops te geven in detectie, speuren, Rally-O en hersenwerk om iedereen kennis te laten maken met een onderwerp of mensen de gelegenheid te geven om ‘gewoon’ een lesje te nemen.

Momenteel staan er geen grote workshopdagen op de planning. Het blijkt dat naar aanleiding van de workshops veel mensen enthousiast worden en direct willen starten met lessen in de specifieke activiteit. Hardstikke leuk natuurlijk! Maar momenteel zitten wij vol en nemen we geen nieuwe curisten meer aan.

Heb jij interesse in een priveworkshop, deze kunnen we dit altijd inplannen. Ook workshops voor verenigingen, fokkers, evenementen of gewoon voor vrienden kunnen ingepland worden. Stuur al je vragen gerust per mail! 

Extra informatie

Enkele mogelijkheden

Detectie workshop

Speuren

Rally-O

Hersenwerk

 

aanvullende mogelijkheden

 

Fotograaf tijdens de workshops

Goodybags voor hond en baas

Cadeaubonnen t.b.v. workshops

Locatie

Workshops kunnen overal gegeven worden. Of dit nu onze locatie is, het bos, de weilanden waar wij over kunnen beschikken of zelfs bij jou thuis. Alles is mogelijk!

 

Overige informatie

KvK-nummer: 83555633

BTW-nummer: NL003839558B10

IBAN: NL45RABO0311110061

BIC: RABONL2U