meet your new pawents

Puppy party!

Heb jij een nestje puppy’s en wil je iets leuks organiseren voor de nieuwe eigenaren? Bij ons ben je op het juiste adres!

.

Puppy party

Veel fokkers organiseren een bijeenkomst met de nieuwe eigenaren en hun puppy’s. Dit doen zij om het aantal bezoeken te structureren, een afscheidsfeestje bij vertrek van de puppy’s of een ‘reveal-party’ om bekend te maken wie welke pup krijgt.

Maar ook een belangrijke reden voor een puppy party kan zijn dat jij als fokker wilt zien of de pupjes echt wel passen bij de door jou gekozen eigenaren. Veelal worden pupjes op basis van puppytesten gekoppeld aan nieuwe eigenaren. Maar wellicht wil je na de test even kijken of de matches echt wel een match zijn. Hier kunnen wij jou als fokker bij helpen!

Een kleine impressie van een puppy party, klik hieronder om een filmpje te bekijken. Dit is overigens ook een mogelijkheid om te laten maken bij jouw puppy party.

Extra informatie

Enkele mogelijkheden

Tijdens een puppy party is er volop socialisatie en habituatie materiaal voorhanden. Nieuwe eigenaren worden meegenomen in de wereld van socialiseren, maken kennis met hun nieuwe / een puppy en kunnen alle vragen stellen die zij hebben omtrent opvoeding.

 In de organisatie van de puppyparty kun jij kiezen uit onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Presentatie rondom opvoeding (eventueel los van de party)
  • Gewoon een leuk feestje met nieuwe eigenaren
  • Een leuke reveal wie welk pupje krijgt
  • Een verslag over de bevindingen van de trainer tijdens de puppy party zodat puppytest en party vergeleken kunnen worden
  • Fotograaf aanwezig / maken van een filmpje achteraf
  • Andere wensen natuurlijk bespreekbaar!

Locatie

Op jou thuis, openbare locatie of onze locatie, er is van alles mogelijk. Op onze afgesloten locatie is er ruimte voor max 15 personen

 

Onze locatie zijn de  oude manegestallen van Sport- & Eventcenter. Hier zijn wij een toffe locatie aan het creëren en hebben we hier een prachtige samenwerking te pakken!

Voor de routeplanner:

Klassenburgerstraat 7, Beusichem

parkeren helemaal aan het einde van het terrein

Overige informatie

KvK-nummer: 83555633

BTW-nummer: NL003839558B10

IBAN: NL45RABO0311110061

BIC: RABONL2U